Ma 2024. május 30, csütörtök, Zsanett, Janka napja van.


Siket főszereplője van Emily Blunt új filmjének

  2017. december 08.
Siket főszereplője van Emily Blunt új filmjének

A következő szezon nagy meglepetésének ígérkezik a Hang nélkül című thriller, amelyet John Krasinski rendezett (ő is játszik a filmben), és felesége, Emily Blunt a női főszereplő. A film egy tanyán élő kétgyerekes családról szól, akik egy titokzatos rém miatt kénytelenek teljes csöndben maradni és jelekkel kommunikálni.

Ha már ez a történet, adta magát, hogy egy siket kislány alakítsa az egyik gyermeket. Õ a 14 éves Millicent Simmonds, aki soha nem gondolta volna, hogy egyszer Hollywood élvonalába kerül. Csecsemőkorában veszítette el a hallását, és később arról ábrándozott, hogy rendőr vagy tűzoltó lesz, aki megmenti mások életét. Ám nem így alakult. „A drámatanárom észrevette, hogy mocorog bennem valami, ezért elkezdett szerepeket osztani rám, főleg Shakespeare-darabokban meg vígjátékokban – meséli Millicent. – Teljesen véletlenül lettem színész, és ezt a meglepetést a mai napig nem sikerült teljesen feldogoznom.”
Millicent nem csupán színésznő, hanem aktivista is, aki a siketek jogaiért küzd. „Azt szeretném, hogy a halló emberek tanuljanak meg jelelni, mert így jobban tudunk egymással kommunikálni – mondja Millicent. – A szájról olvasás nem elég, miközben a jelnyelv elsajátítása nagyon könnyű, és főleg azoknak a szülőknek hasznos, akiknek siket gyermekük van.”
(A Quiet Place – hazai bemutató: 2017. május)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu