Ma 2024. május 30, csütörtök, Zsanett, Janka napja van.


Saját dalaival hozzák zavarba az Oscar-jelölt szín

  2017. november 19.
Saját dalaival hozzák zavarba az Oscar-jelölt szín

Hamarosan nálunk is látható a Tökéletes hang 3, amelynek hősnői olyan lányok, akik egy acapella-csapat tagjaiként mérkőznek meg kihívóikkal, a mostani történetben egy fiatalabb és dinamikusabbnak tűnő dalárdával. A főszereplő, az Oscar-jelölt Anna Kendrick a Parade.

com portálnak elárulta, a film szereplői civilben is jó barátnők, együtt járnak bulizni meg étterembe, és roppant kínos számukra, amikor felismerik őket. „Amikor rájönnek az emberek, hogy mi vagyunk azok a filmből, összesúgnak, és rázendítenek valamelyik dalra a filmből – meséli a színésznő. – Ez olyan ciki! Õk persze úgy gondolják, hogy irtó jó fej dolog. De az az igazság, hogy ha pincérnő lennék, és meglátnám magunkat, én is beraknám a wurlitzerbe a film dalait.”
Anna Kendrick dala az első filmből, a Cup Song platinalemez lett Amerikában. A gyártó stúdió, a Universal Pictures kedves gesztusként bekeretezve adta át a színésznőnek a platinakorongot, de ezzel is volt egy kis galiba. „Igazán aranyosak voltak, hogy bekeretezték, de bónuszként ráraktak egy képet is a filmből, amin irtó hülye fejet vágok. Mondtam magamban, anyám, ezt én nem fogom kiakasztani otthon, úgyhogy újra bekereztettem, a fejem nélkül, így már lóghat a falon.”
A színésznő azt is elárulta, nem zárja ki, hogy ez a harmadik lesz az utolsó Tökéletes hang, bár a csapat legszívesebben a végtelenségig folytatná. Ugyanakkor azt is el tudja képzelni, hogy a szuperhősös filmekhez hasonlóan új színészekkel folytatnák a sikersorozatot.
(Pith Perfect 3 – hazai bemutató: 2017. december 28.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu