Ma 2024. június 19, szerda, Gyárfás napja van.
Üdvözlünk!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a nagyobb mozikban vetített filmekről könnyen lehessen informálódni, tájékozódni a bemutatókról, előzetesekről, illetve egyszerűen jegyet lehessen foglalni az előadásokra.

És most néhány szó a jegyrendelésről :

A jegyrendelést egy mesterséges intelligencia vezérli, ez keresi ki a mozi oldalán az adott filmhez tartozó rendelést. Rendelni nagyon egyszerűen úgy tudsz, hogy a filmekhez tartozó időpontokra kattintasz.
Foglaláskor, az időpontra kattintás után MINDEN ESETBEN győződj meg arról, hogy jó időpontban, jó filmre, jó moziba történik e a foglalás!

Biztonsági okokból csak azon időpontoknál engedélyezett a foglalás, ahol a kezdésthez képest legalább még egy óra van hátra, illetve a táblázatban a 09:00 előtti vetítési időpontok (00:00-09:00) nem jelennek meg (ezen foglalási időpontokat a mozi saját weboldalán kell keresni)! A közvetlen foglalás a kecskeméti Malom mozi a nagykanizsai Cinema Nagykanizsa és a csepeli Csepel Cinema esetében nem működnek, mivel vagy regisztrációhoz kötött vagy pusztán nem létezik online foglalás ezen mozikban.

Ha szeretnél írni nekünk, IDE kattintva megteheted.Üzemeltető :

LeoGroup Estate Kft.

Adószám: 25320288-1-42
Cégj.: 01-09-208236
Cím: 1149. Budapest Kövér Lajos utca 42.

Levelezési cím: 1149. Budapest Kövér Lajos utca 42.

FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu