Ma 2024. június 20, csütörtök, Rafael napja van.


Mark Wahlberg Liam Neesonre vágyik

  2017. november 18.
Mark Wahlberg Liam Neesonre vágyik

Sikerrel fut az amerikai mozikban a Megjött apuci 2 című vígjáték, amelyben az első részben megismert két vetélkedő apucihoz – Mark Wahlberg, Will Ferrell – csatlakoznak a nagypapák is, akiket Mel Gibson és John Lithgow alakítanak. A filmben Liam Neeson is megszólal egy fiktív akciófilm narrátoraként.

Ezzel kapcsolatban tett érdekes kijelentést Mark Wahlberg, aki a film egyik producere is. Az év legjobban fizetett színésze azt találta mondani egy interjúban, hogy szívesen látná Neesont a Megjött apuci 3-ban. A kijelentést nyilván poénnak szánta, de sok poénból lett már Hollywoodban folytatás, ezért felkészülhetünk arra, hogy a diszfunkcionális család két év múlva visszatér, Neesonnal kiegészítve.
Sokan felkapták a fejüket arra, hogy Mel Gibson fősodorbeli családi vígjátékban szerepel. A kétszeres Oscar-díjas színész-rendező hosszú évekig számkivetett volt Hollywoodban, miután többször is rasszista kijelentéseket tett. Rehabilitációja már megkezdődött azzal, hogy Oscarra jelölték A fegyvertelen katona rendezéséért, az igazi visszatérést azonban a Megjött apuci 2 jelenti. Úgy látszik, a rosszfiú bocsánatot nyert.
(Daddy's Home 2 – hazai bemutató: 2017. december 7.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu