Ma 2024. május 30, csütörtök, Zsanett, Janka napja van.


A költségek ötszörösét hozta vissza az új horrorví

  2017. október 21.
A költségek ötszörösét hozta vissza az új horrorví

Nemcsak a kritikusok rajonganak a Boldog halálnapot! című horrorvígjátékért, a közönség is imádja. A film mindössze ötmillió dollárból készült, de egy hét alatt 26,5 milliós bevételt hozott. Egyébként stílszerűen péntek tizenharmadikán mutatták be. A cselekmény tömör meghatározása: az Idétlen időkig és a Sikoly találkozik a boncasztalon.

A Boldog halálnapot! egyetemista hősnőjét pont a születésnapján megölik, de másnap felébred, és újraéli a történteket. Az időhurokból nem tud szabadulni, azaz minden reggel ugyanaz kezdődik újra, de ismétlődő megölése segít neki megfejteni, hogy ki az álarcos rém és mik az indítékai.
A film sikerének egyik titka, hogy közönség 60 százalékát 25 év alattiak alkották, márpedig ez a korosztály az, amely legszívesebben látogatja a multiplexeket.
„Egy produkció akkor tölti meg a mozikasszát, ha két dolog érvényesül – magyarázta a Hollywood Reporternek Jason Blum, a film producere. – Egyrészt legyen jó, másfelől működjön a marketingje. A forgalmazó Universal stúdió marketingesei tökéletes munkát végeztek. A film eredeti címe Félig halott volt, és ők javasolták, hogy legyen inkább Boldog halálnapot! Igazuk volt!”
(Happy Death Day – hazai bemutató: 2017. november 16.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu