Ma 2024. április 12, péntek, Gyula napja van.


Mark Wahlberg a jóisten bocsánatát kéri

  2017. november 02.
Mark Wahlberg a jóisten bocsánatát kéri

Azért lehetett zenészből és fehérnemű-modellből filmsztár Mark Wahlberg, mert a Boogie Nights című filmjével óriási sikert aratott. És Mark pont ezt a kiugrást jelentő filmjét utálja a legjobban, olyannyira, hogy azt szeretné, ha le sem forgatta volna.

„Remélem, hogy isten megbocsátja bűneinket, mert számos alkalommal megbotlottam az életben – mondta a színész egy közönségtalálkozón. – A lista elején a Boogie Nights található.” Az 1997-es film egyébként kultikus rangot ért el, három Oscarra jelölték, és az a Paul Thomas Anderson rendezte, akitől hamarosan a Churchillről szóló A legsötétebb órát láthatjuk, Gary Oldmannel a főszerepben.
A hívő katolikus Wahlbergnek az volt a baja a Boogie Nightsszal, hogy egy pornósztár felemelkedéséről szól. „El sem akartam vállalni a szerepet, de meggyőztek, hogy milyen jó lesz – meséli a színész. – A forgatókönyvből csak első 35 oldalt olvastam el, aztán leraktam azzal, hogy ez tényleg vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz. Ha ma kérnének fel, rögtön nemet mondanék, hiszen négy gyerekem van.”
Wahlberget hamarosan a Megjött Apuci 2-ben láthatjuk, amelyben súlyosbodik a helyzet: a vetélkedő apucik mellé megérkeznek a nagypapák is (Mel Gibson, John Lithgow), így már négyen zrikálják egymást. Egy amerikai kritikus már látatlanban és ironikusan megjegyezte, hogy Gibson ideális választás Wahlberg apjának, hiszen a színész civilben is arrogáns, iszákos macsó, így csak önmagát kell adnia.
(Daddy's Home 2 – hazai bemutató: 2017. december 7.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu