Ma 2024. május 30, csütörtök, Zsanett, Janka napja van.


Matt Damon teljesen normális volt

  2017. december 15.
Matt Damon teljesen normális volt

Idén is jótékonysági karácsonyfát vett Matt Damon: a belmonti Lion's Club vásárán tűnt fel. Azazhogy nem tűnt fel, mint a helyi lap, a Wicked Local Belmont lelkesen tudósított róla, mert teljesen hétköznapi emberként viselkedett, annak dacára, hogy szupersztár és Oscar-díja is van.

„Nem feltűnősködött, úgy viselkedett, mint a többi vásárló – mondta Ken Krilla, a Lion's Club helyi szóvivője. – Normális emberként kezelt minket és mi is normális emberként kezeltük őt. Amúgy remek dolog, hogy ilyen nagy sztárok jó példával járnak elöl.” Damon mindig jótékonysági karácsonyfát vesz. A belmonti Lion's Club a vakok és gyengénlátók támogatására fordítja a befolyt összeget. Belmont egyébként Cambridge egyik elővárosa, az, hogy Damon itt vett fenyőfát, arra utal, hogy szülővárosában fogja tölteni a karácsonyt.
A színészre mostanában fokozott figyelem irányul, mert húsz éve mutatták be Good Will Hunting című filmjét, amelyet régi barátjával, Ben Affleckkel együtt írt, és Oscarral díjazták őket érte. A két sztár karrierje ezzel a sikerrel vett nagy lendületet.
Matt Damont legközelebb a Kicsinyítés című társadalmi szatírában láthatjuk. A történet szerint a közeljövőben kitalálják, hogyan lehet kicsinyíteni az embereket, ami megoldást jelent a túlnépesedés okozta problémákra. Matt Damon karaktere és felesége (Kristen Wiig) úgy döntenek, hogy nyolc centisre kicsinyíttetik magukat, ami számos fura és vicces fordulatot eredményez.
(Downsizing – hazai bemutató: 2018. január 11.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu