Ma 2018. július 22, vasárnap, Magdolna napja van.


Szakít szigorú elveivel a sztárproducer

  2017. május 13.
Szakít szigorú elveivel a sztárproducer

Óriási várakozás előzi M. Night Shyamalan következő filmjét, a Glasst, amely egyszerre folytatása a kultikus Sebezhetetlen című thrillernek és a nemrég nagy sikert aratott Széttörve című filmnek. Utóbbinak Jason Blum volt a producere, aki egyedülálló üzleti modellt dolgozott ki: kevés pénzből készít nagyon sikeres filmeket.

A Széttörve mindössze 9 millió dollárból készült, és már 275 milliós összbevételnél tart. Nos, a Glass esetében más lesz a helyzet: jóval több pénzből gazdálkodnak majd. Ennek részben az az oka, hogy a háromból két főszereplő, Bruce Willis és Samuel L. Jackson eléggé drága. Willis napi 1 millió dollárért dolgozik, Jackson pedig legutóbb 7-7 millióért játszott a Marvel-filmekben. A Glass forgatókönyve már készen van, de Blum még nem látta, ennek ellenére tudja, hogy szakítania kell elveivel, és a szokásos összegek többszörösét kell kicsengetnie a filmre. A producer reméli, hogy még idén megkezdődhet a forgatás.
Érdekesség, hogy Shyamalan első sikere, a Hatodik érzék úgy került 40 millió dollárba, hogy 20 milliót kapott Bruce Willis, a fennmaradó összegből pedig leforgatták a filmet.
(Glass – hazai bemutató: 2019. január)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu