Ma 2018. május 28, hétfő, Emil, Csanád napja van.


A virtuális valóságba költözött A sötét ötven

  2016. október 23.
A virtuális valóságba költözött A sötét ötven

Sokan találgatták, milyen többletet tud adni a nézőknak A szürke ötven árnyalata két folytatása. Nos, a rendező, James Foley elárulta, min csodálkozhatnak majd a nézők A sötét ötven árnyalata'val és A szabadság ötven árnyalatával kapcsolatban. Néhány jelenetet a virtuális valóságban is leforgattak, vagyis a néző ott lehet majd és alaposan körül is nézhet Ana és Christian hálószobájában.

Annyit azonban meg kell jegyezni, hogy az élményt nem a moziban lehet élvezni majd, hanem a film promóciós anyagaiban, amikhez az interneten lehet hozzáférni. Foley számára azonban nem kétséges, hogy ez a jövő útja: „Az ösztönöm azt súgja, hogy a mozi a virtuális valóság felé halad, mert ez a vizuális nyelv kiterjesztése – mondta a rendező a Universal stúdió panelbeszélgetésén. – A filmhez készített virtuális valóságbeli jelenetek új agyterületeket hódítottak meg a fejemben.”
Valószínűleg a trilógia harmadik részéhez is készülnek a virtuális valóság technikájával előállított jelenetek, de ezek is marketingcélból kerülnek a nézők elé, hogy ízelítőt kapjanak abból, milyen érzés, ha közvetlen közelről figyelhetik meg a két főhős erotikus kalandjait.Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu