Ma 2018. június 24, vasárnap, Iván napja van.


Trump kiűzi Hollywoodot Kubából?

  2016. december 06.
Trump kiűzi Hollywoodot Kubából?

Ha a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump kiír valamit a Twitterére, valakiket mindig kitör a frász. Most éppen a hollywoodi rendezők és producerek kaptak a fejükhöz, mert Trump, aki nem tekinthető a kommunista Kuba legnagyobb rajongójának, olyasmit talált írni, hogy ha az ország nem lép a demokratizálódás útjára, felbontja az embargók enyhítéséről szóló szerződést.

Ez azért lenne nagy csapás Hollywoodban, mert a mesés tájakkal és olcsó munkaerővel csábító országban az utóbbi időben több jelentős produkció is forgott, többek a Vin Diesel nevével fémjelzett Halálos iramban 8, Michael Bay Transformers: Az utolsó lovag című gigafilmje, valamint sorozatok és kisebb költségvetésű drámák. Kérdés, korai-e még a félelem, mert Trump minden másnap azzal fenyeget, hogy felmond valamilyen egyezményt. Legutóbb az iráni atompaktum törlését lengette be, ami kokrétan veszélyeztetné a világbékét.
A témát alaposan körbejáró Hollywood Reporter azzal nyugtatgat, hogy megszólaltatja a kubai produkciós cégek fejét, Michael Pacinót, aki szerint nem kell aggódni, mert Trump végtére is üzletember, és biztos nem akar belerondítani olyan üzletekbe, amelyek milliárdos hasznot hoznak.Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu