Ma 2018. július 23, hétfő, Lenke napja van.


Michael Bay mégis tovább rendez

  2017. június 27.
Michael Bay mégis tovább rendez

Még nincs rendezője a Transformers 6-nak, de könnyen meglehet, hogy a széria atyamestere, Michael Bay lesz az. A rendező ugyan többször határozottan kijelentette, hogy a most bemutatott Transformers: Az utolsó lovag lesz tényleg az utolsó robotos filmje, ám előfordulhat, hogy a Paramount stúdió meg tudja győzni, hogy mégse szálljon ki a sorozatból.

Még az is felmerült, hogy az Ûrdongó kalandjait bemutató spinoffot kapja meg Bay, akinek mégiscsak a szíve csücske a sorozat.
Annyi viszont biztos, hogy akárki is rendezi, a Transformers 6 2019. június 28-án érkezik a mozikba Amerikában. Erre az alakváltó robotok jogait birtokló játékgyár, a Hasbro vezérigazgatója, Brian Goldner tette le az ünnepélyes nagyesküt a Hollywood Reporternek.
A Transformers 6-ról annyi szivárgott még ki, hogy a cselekménye valószínűleg a robotok szülőbolygóján, a Cybertronon játszódik majd. A bolygó ugyan már elpusztult egy korábbi epizódban, de az időugrás nem okozhat problémát a sorozatban, hiszen a legújabb Transformers-opuszban Arthur király korát idézik meg.
(Transformers: The Last Knight – már a hazai mozikban!)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu