Ma 2018. május 28, hétfő, Emil, Csanád napja van.


Mégsem száll ki a Transformers-filmek rendezője

  2017. április 11.
Mégsem száll ki a Transformers-filmek rendezője

Több alkalommal is belengette már Michael Bay, hogy nem készít több Transformers-filmet, például rögtön az első epizód után is nyilatkozott, hogy nem lesz folytatás. Aztán mégis lett. Bay legutóbb is szentül megfogadta, hogy a hamarosan látható Transformers: Az utolsó lovag lesz tényleg az utolsó robotos film, amit ő jegyez.

A minap viszont elszólta magát: az MTV-nek (Music Television) azt mondta, hogy szívesen rendezne mégis egy újabb opuszt, ugyanis 14 darab TF-film van az előkészítés valamilyen fázisában. Az újabb produkció nem a sorozatba szorosan illeszkedő epizód lenne, hanem spinoff, vagyis valamelyik karakter történetét bontanák ki részletesebben. Iparági spekulációk szerint Bay szívesen vinné a robotokat az ókori Rómába, mert vonzódik az időutazáshoz, és milyenek a véletlenek, egy antik környezetben játszódó történet is előkészületben van – talán ezt szemelte ki magának.
A Transformers: Az utolsó lovag is időutazásos film: a robotok az emberiség múltjában, Arthur király idejében, illetve a második világháború alatt keresik a megoldást, amely véget vethet a háborúskodásnak.
(Transformers: The Last Knight – hazai bemutató: 2017. június 22.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu