Ma 2018. június 21, csütörtök, Alajos napja van.


Matt Damon Ben Afflecket vigasztalja

  2016. december 04.
Matt Damon Ben Afflecket vigasztalja

Ki máshoz fordulna az ember bánatában, ha nem a legjobb kamaszkori barátjához. Egyre gyakrabban látni Matt Damont és Ben Afflecket együtt Los Angelesben. Az üzleti verzió szerint több közös produkciót készítenek elő – ezekről korábban ők maguk meséltek –, a romantikus változat viszont úgy hangzik, hogy Damon azért jár össze barátjával, hogy vigasztalja.

Affleck, amióta elvált Jennifer Garnertől, nem tudta magánéletileg öszeszedni magát, bár a szakmai sikereire nem lehet panasza. Damon viszont hosszú ideje boldogan él három gyermekével és argentin feleségével – akit egy bárban ismert meg pincérnőként –, tehát biztosan ismeri a boldog házasság titkát.
Damont legközelebb A Nagy Fal című kínai-amerikai szuperprodukcióban láthatjuk. Damon középkori zsoldost alakít, aki azért megy Kínába, hogy két társával ellopja a puskapor titkát. Ehelyett egy háborúba keverednek, amelyben hat kínai hadsereg probálja megvédeni országát a Nagy Falon a sárkánygyíkok támadása ellen.
Mivel közeleg a film bemutatója, csaknem 9 perces új előzetes jelent meg a neten, amely számos újdonsággal szolgál.
Itt nézhető meg, egyelőre csak kínaiul, de a látvány önmagáért beszél: https://youtu.be/4gP8F3XH7xwForrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu