Ma 2018. július 23, hétfő, Lenke napja van.


Lefújták A múmia díszbemutatóját

  2017. május 29.
Lefújták A múmia díszbemutatóját

Június elsején lett volna a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia díszbemutatója Londonban, ám a manchesteri terrortámadás miatt a gyártó stúdió törölte a nagyszabású eseményt. Az iszlamista öngyilkos merénylő 22 embert – köztük kisgyerekeket – ölt meg, a sebesültek száma megközelíti a hatvanat.

Június elsején lett volna a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia díszbemutatója Londonban, ám a manchesteri terrortámadás miatt a gyártó stúdió törölte a nagyszabású eseményt.
Az iszlamista öngyilkos merénylő 22 embert – köztük kisgyerekeket – ölt meg, a sebesültek száma megközelíti a hatvanat. Angliában továbbra is a legmagasabb terrorkészültség van érvényben, mert titkosszolgálati jelentések alapján további támadások várhatók.
„Mindannyiunkat lesújtott a manchesteri terrortámadás, és minden erőnkkel a helyi közösség és az ország mellett állunk – üzente közleményében a Universal Studios. – Tiszteletünket fejezzük ki mindazok iránt, akik érintettek a tragédiában, és úgy döntöttünk, nem rendezzük meg A múmia jövő hétre tervezett díszbemutatóját.”
Egy másik nagy hollywoodi stúdió, a Warner Bros. hasonló indokkal lefújta a Wonder Woman londoni díszbemutatóját.
Ariana Grande popsztár, akinek koncertje után a terrortámadás történt, felfüggesztette európai turnéját, részben az áldozatok iránti tiszteletből, részben azért, mert nincs olyan állapotban, hogy színpadra tudna lépni.
(The Mummy – hazai bemutató: 2017. június 8.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu