Ma 2018. július 23, hétfő, Lenke napja van.


Kitálalt A szürke ötven árnyalata rendezője

  2017. július 14.
Kitálalt A szürke ötven árnyalata rendezője

Valóságos rémálom volt A szürke ötven árnyalata forgatása, mert a rendező és a trilógia szerzője, aki egyben a film egyik producere is volt, szinte semmiben nem értettek egyet. A rendező, Sam Taylor-Johnson nem is vállalta a másik két rész elkészítését, mert nem szereti, ha beleszólnak a dolgába. Taylor-Johnson úgy fogalmazott, hogy teljesen kiszáradt és levegő után kapkodott, mert E.L.

James minden döntését megkérdőjelezte. Taylor-Johnsonnak félidőben már romokban hevert az önbizalma, mert James úgy bánt vele, mintha teljesen inkompetens lenne. „Kemény menet volt ez a forgatás, teljesen ki voltam ütve” – mondta a rendező több évvel a forgatás után, a Stylist magazinnak adott interjújában. Taylor-Johnson A szürke ötven árnyalata traumája után a munkába menekült: elvállalta a Gypsy című tévésorozatot.
Az árnyalat-trilógia következő részének rendezője, James Foley azonban remekül érezte magát a forgatáson, a másodikkal együtt a harmadik részt is elkészítette - A szabadság ötven árnyalata hagyományos módon Valentin nap környékén kerül majd a mozikba, jövőre.
(Fifty Shades Freed – hazai bemutató: 2018. február 8.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu