Ma 2018. július 22, vasárnap, Magdolna napja van.


Így mászott ki a gödörből a meglepetések rendezője

  2017. május 04.
Így mászott ki a gödörből a meglepetések rendezője

Visszanyerte régi hírnevét M. Night Shyamalan, aki a Hatodik érzékkel robbantott 1999-ben, csinált még utána egy-két jó filmet, de aztán lejtmenet következett. Az utolsó léghajlító és A Föld után című szuperprodukcióit sokan a mai napig nem tudják neki megbocsátani.

A rendező azonban legutóbbi két filmjével – A látogatás, Széttörve – visszatért régi önmagához, és újra a legjobbak között emlegetik Hollywoodban. „Rájöttem, hogy mindenki azt várja tőlem, legyen a film végén egy nagy csavar, mint a Hatodik érzékben és a Sebezhetetlenben – mondja Shyamalan legutóbbi interjújában. – Ez azonban egy idő után már nem működik, ahogyan az sem igaz, hogy minél drágább filmet csinál az ember, annál nagyobbak a lehetőségei. Talán közhelyesen hangzik, de igaz, hogy ha az ember meg akar újulni, el kell felejtenie, amit addig tudott. Így tudtam visszatérni a gyökereimhez. Újra kevés pénzből forgatok, és arra törekszem, hogy a sztori friss és eredeti legyen. Ezért működik A látogatás és a Széttörve is: szinte egy pályakezdő rendező filmjei.”
Shyamalan most azon dolgozik, amin a rajongók már hónapok óta spekuláltak: összehozza a Sebezhetetlen és a Széttörve cselekményeit és hőseit. Ezzel saját szuperhősös univerzumot teremt, amely igény szerint továbbfejleszthető. A készülő Glass című filmben a Sebezhetetlen sztárjai, Bruce Willis és Samuel L. Jackson találkoznak a Széttörve skizofrénjével, James McAvoyjal, és lesz nemulass.
(Glass – hazai bemutató: 2019. január)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu