Ma 2018. július 23, hétfő, Lenke napja van.


Dwayne Johnson miatt leállt a forgalom

  2017. június 25.
Dwayne Johnson miatt leállt a forgalom

Forgalmi dugót okozott Dwayne Johnson Los Angelesben, amikor egy rajongója miatt megállította pickupját az út közepén, hogy közös szelfiket készítsenek. Minderről az Instagramján számolt be a Sziklának becézett egykori pankrátor, és egy videót is közzétett az esetről. „Mentem hazafelé a munkából, és ez a srác odahúzódott mellém a szomszédos sávban – írja Johnson az Instán.

– Felismert és teljesen beindult, úgyhogy leengedtem az ablakot, hogy köszönjek neki. Erre még izgatottabb lett, kiszállt a kocsijából, és odajött az ablakomhoz, hogy szelfiket csináljunk. Igaz, hogy nagy dugót okoztunk, de azért mégiscsak az a hírnév legjobb mellékhatása, hogy örömet tudunk okozni a rajongóknak.”
Dwayne Johnsont legközelebb a Baywatch nagyszabású moziváltozatában láthatjuk, amelyben nem csupán mindenkit kiment a vízből, de egy bűnszervezettel is felveszi a harcot Zac Efron oldalán. Nem hiányoznak a piros úszódresszbe öltözött kisportolt lányok sem, akiknek csapatát többek között Alessandra Daddario, Kelly Rohrbach és Ilfenesh Hadera erősíti, míg a főgonoszt az indiai Priyanka Chopra játssza, aki ezzel a filmmel vált hollywoodi sztárrá.
(Baywatch – hazai bemutató: 2017. július 13.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu