Ma 2018. július 22, vasárnap, Magdolna napja van.


Az Ûrdongó-film főszereplője

  2017. június 03.
Az Ûrdongó-film főszereplője

Újabb információk szivárogtak ki a tervezett Transformers-spinoffról, amely az egyik főrobot, Ûrdongó történetét meséli el. A produkció előzményfilm lesz, vagyis azt meséli el, mi történt az eddig Transformers-filmek cselekménye előtt, jelenti a Hollywood Reporter. A film visszatér az eredeti képlethez, némi csavarral.

A Transformers-széria eredetileg „a srác meg a kocsija” alapképletre épül – ahol a folyamatosan bütykölt kocsiról kiderül, hogy valójában messzi-messzi galaxisból érkezett robot –, az új Ûrdongó-filmben viszont „a csaj meg a kocsija” formula lép működésbe. Vagyis egy diáklány a főhős, akinek az autószerelés a hobbija, és így barátkozik össze Ûrdongóval. A főszerepre azt a Hailee Steinfeldet szemelték ki, akinek már első alakítása Oscar-jelölést ért a Coen fivérek A félszemű című westernjében.
A színésznő ezzel már a második sikeres franchise-hoz csatlakozik, hiszen a Tökéletes hang színészcsapatát is erősíti. A Tökéletes hang 3. az év végén érkezik.
Az Ûrdongó-spinoff még a jövő zenéje, addig is Michael Bay utolsó robotos szuperprodukciójával, a Transformers: Az utolsó lovaggal elégíthetjük ki zúzás iránti igényeinket.
(Transformers: The Last Knight – hazai bemutató: 2017. június 22.)
(Pitch Perfect 3 – hazai bemutató: 2017. december 28.)Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
 Mozi Mánia TV


FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu