Ma 2018. november 18, vasárnap, Jenő napja van.


A rendező az anyám! című thrillerről

  2017. augusztus 24.
A rendező az anyám! című thrillerről

Már két előzetes is megjelent a Jennifer Lawrence és Javier Bardem főszereplésével készült anyám! című thrillerről, amelyekből a történetről nem sok derül ki azon kívül, hogy rendkívüli a feszültség. Darren Aronofsky (Fekete hattyú), a film rendezője legutóbb interjút adott új alkotásával kapcsolatban.

Abból, amit elmond, a történetről megint csak nem derül ki semmi, a hangulatról annál inkább. Aronofsky azzal a sokatmondó kijelentéssel nyitott az Entertainment Weekly számára, hogy lélekben még egyetlen filmje sem állt ennyire közel a Fekete hattyúhoz. Ez az jelenti, hogy – mint eddig is sejthető volt – ismét lélektani thrillerről van szó.
A történetben a gondok akkor kezdődnek, amikor egy házaspárhoz (Lawrence és Bardem) váratlan vendégek érkeznek (Michelle Pfeiffer és Ed Harris). Idilli nyugalmukat felforgatják a jövevények. Aronofsky hozzátette, egyetlen érzelem határozza meg a filmet. Ez az érzelem a Carrie című film láttán fogta el, amelytől halálra rémült, és arra késztette, hogy másfél nap alatt megírja új műve szinopszisát. „A film legnagyobb erénye, hogy mekkora meglepetést hordoz – mondta még a rendező. – A néző intenzív utazásra indul, és ez a legnagyobb hullámvasút, amit valaha készítettem.”
Mivel ebből továbbra sem derült ki semmi konkrétum, ősszel kénytelenek leszünk megnézni a filmet...Forrás: http://www.uipduna.hu

  

 
FRISS Előzetesek

   MÉG TÖBB ELŐZETES  

FacebookMinden jog fenntartva. (c) 2010 www.fportal.hu